Brandwerende rolluiken

Een brand kan uit het niets ontstaan, maar tegelijkertijd een verwoestend effect hebben binnen uw bedrijfspand. Iets waar u ongetwijfeld niet aan wilt denken, maar waar u wel rekening mee kunt houden. Voorkomen is ook hier beter dan genezen. Henneke is u hier graag van dienst met brandwerende rolluiken die hun werk doen op de momenten dat de situatie daarom vraagt.

Beperk brandschade met brandwerende rolluiken

Onze speciale brandwerende rolluiken vormen een waardevol deel van de brandveiligheid binnen uw bedrijf. Dit speciale type rolluik vormt een brandwerende afsluiting die de ruimte waarin het vuur zich bevindt afsluit van de rest van het gebouw. Hierdoor kan het vuur zich niet verder uitspreiden en blijft de schade beperkt tot een gedeelte van uw bedrijfspand in plaats van het gehele gebouw. Brandpreventie die uw gebouw én medewerkers beschermt als er brand uitbreekt.

De branddeuren van Henneke zijn uitstekend toepasbaar in onder andere kantoorgebouwen, overheidsinstellingen, fabrieken, magazijnen en de scheepsvaart. Bekijk ook onze reeds gerealiseerde projecten voor een kijkje in ons vakmanschap en de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bekijk direct ons assortiment brandwerende rolluiken of neem contact op voor meer informatie of vragen.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan of bel direct +31 78-621 23 33