Ziekenhuizen

Als zorginstelling bent u natuurlijk altijd op zoek naar manieren om een optimale werk- en zorgomgeving te creëren voor uw patiënten en medewerkers. Zonwering kan hier een belangrijke bijdrage in leveren en u op weg helpen naar een goed en beheersbaar binnenklimaat. Henneke heeft uitgebreide ervaring met binnen- en buitenzonwering en rolluiken voor ziekenhuizen en zorginstellingen en biedt u een vakkundige service op maat.

De totaalpartner in zonwering en rolluiken voor zorginstellingen

Henneke heeft een uitgebreide expertise in het adviseren over - en leveren en aanbrengen van zonweringssystemen en rolluiken voor ziekenhuizen. Wij begrijpen dat u als zorgprofessional specifieke behoeftes kunt hebben en spelen hier graag op in met een uitgebreid aanbod aan (maatwerk) zonwering. Een waardevolle bijdrage aan onder andere privacy, een efficiënter energieverbruik en/ of de uitstraling van uw gebouw.

Wij bieden ook speciale systemen waaronder verduisteringen, stralingsbestendige en brandwerende rolluiken en wij zijn dan ook daadwerkelijk uw totaalpartner voor de zonwering en rolluiken voor uw zorginstelling.

Neem contact op voor meer informatie.